0

Το πρώτο και μεγαλύτερο διαδικτυακό κατάστημα στην Ελλάδα, το e-shop.gr συνεχίζει τις ενέργειες του "Δράσεις Ευθύνης", εστιάζοντας στην σημασία του βιβλίου για τον πολιτισμό μας και την συμβολή των βιβλιοθηκών στην μετάδοση της γνώσης και την διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Σε συνεργασία με τον "Εκδοτικό Όμιλο Σμυρνιωτάκη" επέλεξε να προσφέρει δωρεάν τουλάχιστον 100 τίτλους βιβλίων στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής. Για τον σκοπό αυτό ο κ. Αθανασόπουλος, Περιφερειακός Διευθυντής της εταιρείας e-shop.gr, ταξίδεψε στην Κομοτηνή για να κάνει την παράδοση.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής φιλοξενείται στο ανακαινισμένο διώροφο ιστορικό κτίριο «Νέστορος Τσανακλή». Μεγάλο πλούτο της Βιβλιοθήκης αποτελούν οι αρχειακές συλλογές βιβλίων καθώς και ο περιοδικός τύπος. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στο παιδικό τμήμα, καθώς και στη συλλογή της τοπικής ιστορίας και λαογραφίας.

Μετά την ένθερμη υποδοχή του κ. Αθανασόπουλου από τους ανθρώπους της Βιβλιοθήκης, ακολούθησε η παράδοση των βιβλίων και η ξενάγηση του στο πανέμορφο ιστορικό κτίριο της Βιβλιοθήκης.

Την συνάντηση έκλεισε η απονομή τιμητικής πλακέτας προς το προσωπικό και την Διοίκηση της Βιβλιοθήκης ως ένδειξη αναγνώρισης στο πολιτιστικό έργο της Βιβλιοθήκης προς την τοπική κοινωνία της Κομοτηνής.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top