0

Αν ακόμα σκέφτεσαι τι θα κάνεις τις ημέρες των Χριστουγέννων και δεν έχεις ήδη οργανώσει κάποιο ταξιδάκι, τι καλύτερο από το να διοργανώσεις ένα Christmas Party στο σπίτι σου καλώντας τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Μη χάνεις χρόνο και ξεκίνα να φτιάχνεις το to do’s list σου με όλα όσα χρειάζονται προετοιμασία ώστε να μην ξεχάσεις κάτι. 

Date & Time

Μπορεί να το λέμε Christmas party, αλλά δεν είναι απαραίητο να γίνει την ημέρα των χριστουγέννων. Ρώτησε καλύτερα τους καλεσμένους σου πότε είναι διαθέσιμοι και την ώρα ή τη μέρα που προτιμούν. Μην ξεχνάς πως ένα Christmas Party μπορεί να γίνει τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων όσο και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Όταν αποφασίσετε με τους φίλους σου για τη μέρα, θα πρέπει να αποφασίσετε και για την ώρα καθώς και για το πρόγραμμα του πάρτυ. Τι ακριβώς εννοούμε; Θα είναι dinner party, dance party? Φρόντισε να είναι ενήμεροι όλοι για το «είδος» του πάρτυ ώστε να έρθουν κατάλληλα προετοιμασμένοι. 

Dinner & Drink Party

Ίσως το ιδανικό Christmas party περιλαμβάνει τόσο dinner όσο και ποτά. Προτού ξεκινήσεις όμως να σχεδιάζεις το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και να σκέφτεσαι το μένου, ενημερώσου για τις διατροφικές συνήθειες των καλεσμένων σου και πόσο μάλλον αν κάποιος είναι vegetarian ή vegan ώστε να μην έρθεις σε δύσκολη θέση. Όσον αφορά τα ποτά, φρόντισε η κάβα σου να είναι γεμάτη αλλά να είσαι σίγουρη πως το ποτό είναι το συνηθέστερο δώρο για ένα πάρτυ. Μην ξεχάσεις τα αναψυκτικά και τον πάγο!

Karaoke

Μπορεί να είναι μία κλισέ ιδέα για πάρτυ αλλά σίγουρα εγγυάται το κέφι, το γέλιο και τον χορό. Δεν είναι απαραίτητο να το γνωρίζουν οι καλεσμένοι σου, αλλά να είναι η έκπληξη της βραδιάς για αυτούς! Έλεγξε το μικρόφωνο και τα ηχεία, δημιούργησε μία λίστα τραγουδιών και σιγούρεψε πως τα lyrics υπάρχουν στο YouTube. Μάλιστα, μπορείς να επιλέξεις ντουέτα και η επιλογή των ερμηνευτών να γίνεται κατόπιν κλήρωσης. Να είσαι σίγουρη πως θα γελάσετε πολύ!

Αναμνηστικά Δώρα

Σίγουρα η βραδιά και το Christmas Party θα σας μείνουν αξέχαστα – και πόσο μάλλον αν έχετε ετοιμάσει μικρά συμβολικά δωράκια για τους καλεσμένους σου. Τα δώρα μπορεί να είναι ένα γούρι, προσωποποιημένες κούπες ή ακόμα και ημερολόγια 2023 για τη νέα χρονιά. Στo Flexbook θα βρεις σίγουρα ποικιλία σε προσωποποιημένα δώρα και προϊόντα σημειώσεων που θα σε ξετρελάνουν!


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top