0

Αν είσαι boots lover και ανυπομονείς πως και πως να έρθουν τα πρώτα κρύα για να φορέσεις τις αγαπημένες σου μπότες, τότε συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο. Σίγουρα τα sneakers είναι comfy και μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με κάθε στυλ και να σε συνοδεύουν από το πρωί έως το βράδυ αλλά υπάρχει ένα ζευγάρι παπούτσια άνετο και ταυτόχρονα να απογειώνει τη θηλυκότητα;

Φυσικά... και εδώ υπάρχουν δύο teams. Αφενός το team που υποστηρίζει τις γόβες σε διάφορα χρώματα με μπαρέτα ή χωρίς και με κάθε ύψος τακουνιού και αφετέρου το boots team! Και όταν λέμε boots, εννοούμε αρβυλάκια, αμπιγιέ μποτάκια, μπότες πάνω από το γόνατο και άλλα πολλά styles που ήρθαν για να μείνουν στις παπουτσοθήκες μας. Οι επιλογές είναι πολλές που σίγουρα θέλεις να τις έχεις όλες στη ντουλάπα σου. 

Για casual εμφανίσεις

Για τις all day εμφανίσεις σου, οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα θες να τις αποκτήσεις όλες. Chelsea Boots, αρβυλάκια, flat μποτάκια και μπότες σε κλασικά χρώματα αλλά με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τα jeans της ντουλαπάς σου σε κάθε απόχρωση. Είτε με ένα πουλόβερ είτε με πλεκτά μπλουζάκια, δημιουργείς το απόλυτο στυλ που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί έως το βράδυ. Το πανωφόρι φυσικά και δεν θα πρέπει να σε προβληματίζει αφού εύκολα μπορείς να συνδυάσεις με ένα παλτό ή ακόμα και με το δερμάτινο jacket σου!

Για chic εμφανίσεις

Stay chic ακόμα και με μπότες αρκεί να κάνεις τη σωστή επιλογή για το κάθε outfit. Αν τα υφασμάτινα παντελόνια είναι η αδυναμία σου, τότε τα μποτάκια με τακούνι είναι τα κατάλληλα για εσένα. Μη διστάσεις να δοκιμάσεις και τα μποτάκια κάλτσα με τακούνι που σε κρατάνε ζεστή και μπορείς να τα βρεις σε ουδέτερα χρώματα με χρυσές ή ασημί λεπτομέρειες. Ta μποτάκια με τακούνι είναι must have στη γυναικεία ντουλάπα αφού συνδυάζονται σε κάθε look και αλλάζουν το στυλ σε κάθε outfit. Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή αν μας έλεγες πως έχεις 2-3 ζευγάρια από αυτά στην παπουτσοθήκη σου! 

Για party outfits

Για εσένα λοιπόν που είσαι party girl, πως θα συνδύαζες το glam φόρεμά σου; Μα φυσικά με μπότες over the knee. Οι μπότες over the knee ήρθαν για να μείνουν και να απογειώσουν το κάθε σου outfit. Αν οι μπότες πάνω από το γόνατο έχουν τετράγωνο τακούνι, ακόμα καλύτερα για σένα αφού θα είναι πιο άνετες και θα μπορείς να ευχαριστηθείς το party. Μην ξεχνάς πως εκτός από δερμάτινες, σίγουρα μπορείς να βρεις και velvet μπότες που σε μαύρο χρώμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές. Δώσε βάση στις λεπτομέρειες του τακουνιού που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα! Τhe choice is yours!


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top