0

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στη μελέτη με θέμα "Η επίδραση της διατροφής στη σαρκοπενία και στην απόδοση σε ασθενείς με διαβήτη τύπου ΙΙ" η οποία πραγματοποιείται από τη Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΕΚΠΑ) σε συνεργασία με το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής (Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο) και το Διαβητολογικό τμήμα του νοσοκομείου Μετροπόλιταν.

Στόχος της μελέτης είναι η διατήρηση της σκελετικής μάζας με διατροφική παρέμβαση με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση της ασθένειας και τη βελτίωση της καθημερινότητας για τους διαβητικούς.

Για να λάβετε μέρος στη μελέτη θα πρέπει να είστε διαβητικός τύπου ΙΙ και ηλικίας 50-75 και παράλληλα να μην πάσχετε από άλλα σοβαρά χρόνια νοσήματα όπως είναι η νεφρική ανεπάρκεια, αναπνευστική ανεπάρκεια, καρκίνος, κλπ.

Η συμμετοχή στη μελέτη θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκομίσετε οφέλη για την υγεία σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς να υπάρχει κάποιος κίνδυνος που να προκύπτει από τη συμμετοχή σας.

Εάν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία.

Επικεφαλής έρευνας: Αργυροπούλου Διονυσία, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Msc. τηλ. 6977293214, 2109732281.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top