0

Δεν είναι πλέον μυστικό το ότι ολοένα και περισσότεροι άνδρες στρέφονται προς μόνιμες αισθητικές επεμβάσεις, με σκοπό τη βελτίωση της αυτό-εικόνας τους σε βάθος χρόνου. Μερικές όμως από αυτές δεν είναι ορατές εκ πρώτης όψεως: Η φαλλοπλαστική είναι μία από τις top επεμβάσεις, στην οποία καταλήγουν οι άνδρες που θέλουν να κάνουν καλύτερη την εμφάνιση του πέους τους καθώς και στην αντιμετώπιση δυσκολιών όπως είναι η στυτική δυσλειτουργία. Φυσικά, η σκέψη για φαλλοπλαστική είναι μια ώριμη σκέψη, καθώς πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν ακόμα λύσεις σε φαρμακευτικά (και αναποτελεσματικά) σκευάσματα.

Αν είσαι άνδρας που ενδιαφέρεται για αυτήν την επέμβαση, κάνε καλού κακού στον εαυτό σου τις εξής ερωτήσεις:

Κάνεις την επέμβαση για ψυχολογικούς λόγους;

Σίγουρα, κάθε αισθητική επέμβαση έχει ως αντικείμενό της την εξωτερική μας εμφάνιση και κατά συνέπεια επηρεάζει θετικά την ψυχολογία μας. Αν όμως αισθάνεσαι ότι από αυτήν την επέμβαση εξαρτάται απόλυτα η αυτοεκτίμησή σου, τότε μάλλον πρέπει πρώτα να αναζητήσεις μία άλλη οδό: αυτή που θα σε οδηγήσει στο γραφείο ενός ψυχολόγου για παράδειγμα. Είσαι πολλά παραπάνω από τις ανασφάλειές σου και ό,τι επέμβαση κι αν κάνεις δεν θα είσαι ικανοποιημένος, αν δεν τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου. Αν πάλι είσαι συνειδητοποιημένος, go for it!

Κάνεις την επέμβαση για τους άλλους;

Όλες οι μετατροπές που κάνουμε στον εαυτό μας αφορούν εμάς και κανέναν άλλον. Κάτι που μας ενοχλεί πάνω μας ή που βλέπουμε ότι χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο για να τελειοποιηθεί, είναι σίγουρα κάτι που οφείλουμε στον εαυτό μας να διορθώσουμε. Αν όμως με τη φαλλοπλαστική πιστεύεις ότι θα έχεις περισσότερες ερωτικές ευκαιρίες ή ότι θα επισπεύσεις την επιστροφή κάποιας πρώην αγάπης, τότε πλανάσαι. Η φαλλοπλαστική έχει σκοπό να  ενισχύσει τη σχέση που έχεις εσύ με τον εαυτό σου, και συνεπώς θα βελτιωθούν όλοι οι τομείς της ζωής σου συνολικά. Δεν πρέπει λοιπόν να έχει η επιλογή της επέμβασης αυτής κάποιον ειδικό σκοπό, που αντικείμενό του είναι κάποιο άλλο άτομο εκτός από σένα. Γιατί το μέγεθος μπορεί να μετράει, όμως δεν είναι το μόνο. Και πίστεψε το, η έλλειψη «πόντων» αυτοπεποίθησης είναι αυτή που σε κάνει να χάνεις ευκαιρίες, αφού αυτή είναι και που «χτυπά» περισσότερο στο μάτι.

Αν η επιλογή της φαλλοπλαστικής είναι μια συνειδητή επιλογή που κάνεις για να βελτιώσεις την εικόνα σου και να αισθάνεσαι πιο άνετα με αυτήν, τότε δεν έχεις παρά να βρεις τον πιο κατάλληλο γιατρό που θα σε καθοδηγήσει. Κι επειδή οι γιατροί βολιδοσκοπούν τις ανάγκες σου πριν προχωρήσουν σε μόνιμες αλλαγές, καλό είναι να τις έχεις αφουγκραστεί πρώτος εσύ.

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top