0

Για την αποκάλυψη πως μεγαλο-υποψήφιος του συνδυασμού του Αντώνη Γραβάνη για το Δήμο Κομοτηνής (μάλλον προοριζόμενος για προβεβλημένος αντιδήμαρχος στην αρχή και, σύμφωνα με το σκεπτικό ορισμένων στο παρασκήνιο, για επόμενος - πρώτος τουρκόφωνος δήμαρχος Κομοτηνής) είναι εργαζόμενος σε τουρκικό δημόσιο φορέα και είναι ελεγχόμενος από την τουρκική κεντρική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ αναφερθήκαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα.

https://www.perifereiaka.gr/2023/09/gravanis-netzat-tourkia-mit.html

Το ζήτημα όμως έχει και άλλες προεκτάσεις καθώς σε σημερινή του εκπομπή ο διαχειριστής της ιστοσελίδας TourkikaNea.gr Κοσμάς Καραΐσκος αναφέρεται και σε άλλα πεπραγμένα του μειονοτικού δημοσιογράφου της Κομοτηνής Νετζάτ Αχμέτ.

Ο Νετζάτ Αχμέτ λοιπόν εκτός από πρώην Πρόεδρος της απαγορευμένης από τις ελληνικές αρχές να λειτουργεί με αυτή την ονομασία "Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής" και εργαζόμενος σε τουρκόφωνη εθνικιστική εφημερίδα της Ξάνθης η οποία έχει βραβευτεί από την τουρκική κυβέρνηση για την συνεισφορά της στην προώθηση των τουρκικών συμφερόντων στα Βαλκάνια σε αναρτήσεις του στις ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων, συχνά - πυκνά υμνεί τον τουρκικό στρατό αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις δηλώνει την χαρά του για την νίκη του τουρκικού στρατού εναντίον των Ελλήνων.

Δείτε τα όσα χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημοσιογράφος Κοσμάς Καραΐσκος:

Οι ημέρες έχουν περάσει και όσο καιρό η ελληνική κοινή γνώμη ήταν απασχολημένη με τις φωτιές και τις πλημμύρες, ο κυβερνητικός βουλευτής Ροδόπης και ο "μαθητής" του Αντώνης Γραβάνης έστησαν έτσι το παιχνίδι ώστε κανείς να μη μπορεί να αντιδράσει. Πολύ περισσότερο η ίδια η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος, σε ανάλογη περίπτωση με τον υποψήφιο βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγο καιρό είχε κάνει ζήτημα τις σχέσεις του με την τουρκική κυβέρνηση. Μπροστά όμως σε αυτό το γεγονός, μάλλον δεν μπορεί να αντιδράσει.

Τώρα το ζήτημα είναι μονόδρομος: εφ όσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να επέμβει στα πεπραγμένα της ΝΔ Ροδόπης καθώς κουμάντο στην περιοχή, του δείχνει πως κάνει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, την λύση μπορεί να δώσει μόνο ο δημότης του Δήμου Κομοτηνής ο οποίος είτε θα εκλέξει τον Αντώνη Γραβάνη και μαζί του τον υμνητή του τουρκικού στρατού και προοριζόμενο από την τοπική ΝΔ για επόμενο δήμαρχο Νετζάτ Αχμέτ, είτε θα βοηθήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να στείλει και τον Αντώνη Γραβάνη και τον ελεγχόμενο από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες υποψήφιό του στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Οσο για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη που ως κυβερνητικός βουλευτής Ροδόπης έχει και τον πρώτο λόγο σε όλα αυτά και μάλλον είναι ο κύριος διοργανωτής, ίσως είναι λίγο "σκληρός" για τα δόντια του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την Ντόρα Μπακογιάννη και θα συνεχίσει να κάνει κουμάντο στη Θράκη για πολύ καιρό ακόμη. Και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα βρει κάποιον άλλον "Γραβάνη" και κάποιον άλλον Τούρκο εθνικιστή για να διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο Κομοτηνής.

Ο υποψήφιος για δήμαρχος Κομοτηνής Αντώνης Γραβάνης και ...η πυραμίδα του. Θα του δώσει "θετική ενέργεια" ως σύμβολο "φενγκ σούι" για να γίνει ο "λαγός" του τουρκικού εθνικισμού, φέρνοντας τον ελεγχόμενο από την τουρκική ΜΙΤ Νετζάτ Αχμέτ στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ζωής του τόπου;



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top