0
Το "φλουρί" το κέρδισε, τον Δήμο όμως;

Οι "περίεργες" μπίζνες του Αντώνη Γραβάνη με τον τουρκικό εθνικισμό της Θράκης και ελεγχόμενους από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες εκθέτουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Μία πρωτόγνωρη καταγγελία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δικτυακός τόπος TourkikaNea.gr του δημοσιογράφου Κοσμά Καραΐσκου σχετικά με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στον Δήμο Κομοτηνής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, ο για χρόνια δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Κομοτηνή Δυνατά" Αντώνης Γραβάνης "βολιδοσκόπησε" και "έπεισε" να έρθει στην παράταξή του ο δημοσιογράφος της Κομοτηνής Νετζάτ Αχμέτ.

Σύμφωνα με τον Κοσμά Καραίσκο ο Νετζάτ Αχμέτ είναι εργαζόμενος στο τουρκικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι TRT και στην τουρκόφωνη εθνικιστική εφημερίδα της Ξάνθης "Μιλιέτ" ενώ οι δημόσιες τοποθετήσεις του δεν διαφέρουν ποτέ από αυτές της τουρκικής κυβέρνησης σχετικά με την Θράκη. Πριν μερικά χρόνια μάλιστα ήταν και Πρόεδρος στην (παράνομη με δικαστικές αποφάσεις) "Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής".

Το πλέον σημαντικό, όπως το παρουσίασε ο δημοσιογράφος είναι πως σύμφωνα με νόμο της Τουρκίας, όσοι είναι εργαζόμενοι σε δημόσιες δομές του κράτους, έχουν υποχρέωση να αναφέρουν αμέσως οτιδήποτε σχετικό με την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας στην τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ. Δηλαδή, σύμφωνα με όσα λέχθηκαν, αυτό ισχύει και για τον υποψήφιο του Αντώνη Γραβάνη, Νετζάτ Αχμέτ!

Φαίνεται πως ο τοπικός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Κομοτηνής της επιλογής του, τα δίνουν "όλα για όλα" για μία τελευταία φορά, χρησιμοποιώντας όμως παλαιοκομματικές μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές, κάποιες δεκαετίες πίσω.

Δείτε το βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top