0

Τα minicars της AIXAM αποτελούν μια αξιόπιστη λύση στην σύγχρονη μικροκινητικότητα των αστικών κέντρων. Προσφέρουν ασφάλεια στους επιβάτες, χαμηλή κατανάλωση, ασύγκριτη αυτονομία και μικρό κόστος χρήσης. Είναι ιδανικά για νέους οδηγούς από 16 ετών και οδηγούνται με δίπλωμα μοτοποδηλάτου.

Η γαλλική εταιρεία, κατέχει μερίδιο αγοράς άνω του 52%, αποτελώντας  αναφορά στον κλάδο της για σχεδόν 40 χρόνια, τόσο για ιδιωτικά οχήματα (γκάμα AIXAM) όσο και για εξαιρετικά ελαφριά οχήματα κοινής χρήσης (σειρά AIXAM PRO). Η εταιρεία διαθέτει ένα πυκνό δίκτυο διανομής τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ευρώπη: 130 αντιπρόσωποι στη Γαλλία και 600 κατανεμημένοι σε 12 ευρωπαϊκές χώρες.

Τα οχήματα της ΑΙΧΑΜ είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω της εταιρείας Micromotivo του ομίλου εταιρειών Τρομπούκη, δίνοντας τη δυνατότητα σε άτομα άνω των 16 ετών να αποκτήσουν ένα ευρωπαϊκό σε κατασκευή και προδιαγραφές όχημα, αποτελώντας μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή στον τομέα της βιώσιμης και ασφαλούς μετακίνησης.

ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΙΧΑΜ 

  • Το AIXAM είναι το ασφαλέστερο τετράκυκλο και ότι πιο κοντά σε αυτοκίνητο.
  • Διαθέτει αυτόματο κιβώτιο
  • Είναι το μοναδικό minicar με κινητήρα DIESEL
  • Έχει την μεγαλύτερη αυτονομία (500 km) που δεν επηρεάζεται σημαντικά από παράγοντες όπως: α) Λειτουργία A/C, β) Βάρος ατόμων ή φορτίων και γ) Καιρικές συνθήκες
  • Προσφέρουν γρήγορο ανεφοδιασμό σε 3 λεπτά από οποιοδήποτε πρατήριο
  • Διαθέτουν τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (700 L)
  • Παρέχουν την καλύτερη και μακροβιότερη ποιότητα κατασκευής
  • Ο κινητήρας (Kubota Diesel) εγγυάται ανεπηρέαστη απόδοση και λειτουργία σε βάθος πολλών ετών
  • Απλοποιημένες συνθήκες service και ελέγχων
  • Έχουν εξαιρετικά χαμηλά πάγια έξοδα (τέλη 15€  και ασφάλιστρα 80€)

Πρόκειται για το ιδανικό minicar μίσθωσης για τον 16χρονο στη πενταήμερη και για το τουρίστα που θέλει μικρότερο μίσθωμα και μεγαλύτερη ασφάλεια για αυτόν και τα παρελκόμενά του (φωτογραφικές μηχανές, είδη κατάδυσης, SUP, κλπ)

Περισσότερα:

https://www.caranddriver.gr/positive_view/arthro/h_aixam_irthe_stin_ellada_ta_10_syn_1_simeia_yperoxis_ton_gallikon_minicars-7823029/

Δοκιμή: Aixam Minauto & Emotion City

https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-aixam-minauto-emotion-city/

Οι τιμές του Microlino στην Ελλάδα

Το Microlino διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις μπαταρίας με χωρητικότητα 6, 10,5 και 14 kWh, παρέχοντας αυτονομία 91, 177 και 230 χιλιόμετρα, αντίστοιχα. Η μικρή και μεγάλη έκδοση μπαταρίας αναμένονται να είναι διαθέσιμες στο πρώτο τρίμηνο του 2024.

Επιπλέον, το ελαφρύ αυτό ηλεκτρικό όχημα κατηγορίας L7e διαθέτει μέγιστη ταχύτητα 90 χλμ./ώρα και χωρητικότητα πορτμπαγκάζ 230 λίτρων. Αποτελεί το πρώτο όχημα στην κατηγορία του που διαθέτει αυτοφερόμενο πλαίσιο, προσφέροντας εξαιρετική ασφάλεια και δυναμική οδήγηση.

Το Microlino παρέχεται με καλώδιο φόρτισης Type 2 για δημόσια φόρτιση και μπορεί να φορτιστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο φόρτισης, σε AC wallbox ή με μια πρίζα σπιτιού σε μόλις 4 ώρες.

Χάρη στο περιορισμένο του βάρος περίπου 500 κιλών, ο μικρός ηλεκτροκινητήρας δεν θα δυσκολευτεί να μεταφέρει με άνεση τους δύο επιβάτες του και το φορτίο του πορτμπαγκάζ όπου θέλουν, κάνοντας την οδήγηση του Microlino απόλαυση.

Περισσότερα:

https://www.newsauto.gr/news/i-times-tou-microlino-stin-ellada/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top