0

Στον ανακριτή του Στρατοδικείου Ξάνθης οδηγείται σήμερα, Τρίτη, ο στρατιωτικός από την Ορεστιάδα που φέρεται να βίασε 14χρονο.

Ο στρατιωτικός αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασελγείς πράξεις κατά ανηλίκου και προσέγγισης ανηλίκου μέσω διαδικτύου.

Στο μεταξύ ο 14χρονος που πέρασε το μεσημέρι της Δευτέρα την πόρτα του ανακριτή στην Ορεστιάδα, αφέθηκε ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Ο ανήλικος είναι κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Γνώρισε το παιδί στο διαδίκτυο

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, ο στρατιωτικός γνώρισε το 14χρονο παιδί μέσω διαδικτύου. Αφότου συναντήθηκαν και το βίασε, ο 25χρονος σηκώθηκε να φύγει.

Το ανήλικο θύμα, ωστόσο, άρχισε να τον καταδιώκει, ενώ, φτάνοντας τον, άρχισε να τον γρονθοκοπεί και επιχείρησε να πάρει το κινητό τηλέφωνο του 25χρονου.

Ο στρατιωτικός μετά τον ξυλοδαρμό του ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα τη σύλληψη και των δύο εμπλεκόμενων στην υπόθεση. 

https://www.ethnos.gr/greece/article/254256/orestiadastonanakrithostratiotikospoyferetainabiase14xronopoieskathgoriesantimetopizei


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top