0

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Απριλίου στην Καβάλα, όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» επάνω σε κολόνα της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το kavalapost.gr το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 14:00 μετά το μεσημέρι στον δρόμο Παληού-Καβάλας, όταν ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» επάνω σε κολόνα φωτισμού, στο «πάρκινγκ» που βρίσκεται επάνω από την Ακτή του Μπάτη.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το όχημα διπλώθηκε γύρω από τον στύλο, δυστυχώς από την αριστερή πλευρά, με αποτέλεσμα η οδηγός, μια κοπέλα 22 ετών, να εγκλωβιστεί σε αυτό βαριά τραυματισμένη.

Για τον απεγκλωβισμό της κρίθηκε αναγκαία η επέμβαση της Πυροσβεστικής, όπου έσπευσε στο σημείο με πέντε πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Η κοπέλα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Εκεί, οι ιατροί διαπίστωσαν την σοβαρότητα της κατάστασής της 22χρονης και αποφάσισαν την εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένη.

https://www.ethnos.gr/greece/article/254234/kabalaaytokinhtokarfothhkesekolonabariatraymatismenhhnearhodhgos


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top