0

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), ανακοινώνει στα μέλη της ότι εκδόθηκαν και νέες δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τους στρατιωτικούς της Περιφέρειας μας, που εμπιστεύτηκαν την ΕΣΠΕΑΜ/Θ και την ΠΟΜΕΝΣ καθώς και το Νομικό μας Σύμβουλο για την διεκδίκηση των αποζημιώσεων Νυχτερινής Απασχόλησης.

Συγκεκριμένα σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκαν οι υπ ́αριθμ. Α24/31-01-2024, Α25/31-01-2024 & Α27/31-01-2024 αποφάσεις του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης, καθώς και η υπ ́αριθμ. Α716/2023 απόφαση του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Κομοτηνής με τις οποίες έγιναν δεκτές ομαδικές αγωγές που είχαν ασκηθεί από μέλη της Ένωσής σας για την διεκδίκηση της ειδικής αποζημίωσης νυχτερινής εργασίας άρθρου 127 Ν.4472/2017 ετών 2020 και 2021.

Σύντομα λοιπόν θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εν λόγω στελεχών τα ποσά των νυχτερινών που δικαιούνται για τα έτη 2020 και 2021, και μάλιστα εντόκως, όπως διατάσσουν οι δικαστικές αποφάσεις.

Επιπρόσθετα και μετά από τη Νομική μας απαίτηση, το Δικαστήριο επιδίκασε επιπλέον 150,00€ σε καθένα εκ των εναγόντων ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.

Επισημαίνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες δικαστικές αποφάσεις οι οποίες με τη σειρά τους θα δικαιώσουν το σύνολο των μελών μας που προσέφυγαν στην δικαστική διεκδίκηση.

Καλούμε όλους τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να εγγραφούν σήμερα κιόλας Μέλη στην ΕΣΠΕΑΜ/Θ, την Ένωση που έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί και διεκδικεί με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και δυναμισμό για το καλό όλων των Στρατιωτικών.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

https://espeamth.gr/δικαίωση-εσπεαμ-θ-νέες-δικαστικές-απο/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top