0

Εικόνες χάους αντίκρυσαν οι πρώτοι εργαζόμενοι του Δήμου Κομοτηνής που κατέφθασαν στον χώρο εργασίας τους το πρωί της Πέμπτης 6 Απριλίου 2023.

Στο κτίριο είχαν εισέλθει διαρρήκτες, οι θέσεις εργασίας στο ισόγειο του κτιρίου είχαν βανδαλιστεί με έγγραφα και άλλα υλικά να βρίσκονται διάσπαρτα παντού ενώ στον πρώτο όροφο οι πόρτες των γραφείων είχαν καταστραφεί και διαρρηχτεί, τόσο στα γραφεία αντιδημάρχων κι άλλων υπηρεσιακών παραγόντων, όσο και στο γραφείο του ίδιου του δημάρχου από το οποίο οι άγνωστοι αφαίρεσαν τον προσωπικό του φορητό υπολογιστή.

Το Δημαρχείο Κομοτηνής παρέμεινε κλειστό για το κοινό μέχρι τις 10:30 για να ολοκληρώσει την δουλειά του το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής και να μπει μία τάξη στους χώρους. Οπως έγινε γνωστό από πηγές του Δήμου οι διαρρήκτες εισήλθαν στον χώρο από την πλαϊνή είσοδο του κτιρίου την οποία και διέρρηξαν και ξεκίνησαν το "έργο" τους κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι ζημιές που προξένησαν είναι πολλές αλλά το ταμείο του Δήμου, όπως έγινε γνωστό, έμεινε άθικτο.

Το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό πως εντόπισε και συνέλαβε ανήλικα άτομα σε οικισμό της περιοχής ενώ, όπως ειπώθηκε, ανευρέθηκε και ο φορητός υπολογιστής του Δημάρχου Κομοτηνής.


(Φωτό: Maronnews.gr)

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top