0

Μετά την τεράστια επιτυχία του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Iskan Selim δήλωσε:

” …Εγώ προετοιμάστηκα και ξεπέρασα τα όρια μου κατά την διάρκεια των προπονήσεων. Είμαι ένα παιδί που γεννήθηκα σε ένα χωριό στη λάσπη και  ψηλά στα βουνά κι έγινα ο αυτοκράτορας στον κόσμο, στις πολεμικές τέχνες ”.

Ο Iskan Selim μιλά και για τον όρκο που έδωσε στη μητέρα του μετά την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα – Μητέρα είναι μόνο μία !

«Τονίζω ότι ο όρκος που έδωσα στη μητέρα μου είναι ιερός. Φίλους  μπορείς να έχεις,  όμως η μητέρα είναι μόνο μια και για αυτό δεν θα σπάσω τον όρκο που της έδωσα μετά από το θάνατο του πατέρα μου…»

Λίγο πριν αγωνιστεί  και κατακτήσει και πάλι  τον κορυφαίο  παγκόσμιο τίτλο , ο Iskan Selim ήταν αποφασισμένος να μην αφήσει  κανέναν να του πάρει το τίτλο

«….Ήρθε η ώρα για να φέρω εις πέρας μία αποστολή!! Να γίνω νούμερο ένα στον κόσμο και υποχρεωτικός διεκδικητής ζώνης.

“Η επιτυχία δεν έρχεται τυχαία. Είναι προϊόν της σκληρής δουλειάς, επιμονής, Μελέτης, Θυσίας και το σημαντικότερο… Αγάπης γι’ αυτό που κάνεις.”

Πάντα μου ραγίζει την καρδιά να αφήνω πίσω την οικογένειά μου, όπως το έχω κάνει τόσες φορές ήδη κατά την διάρκεια της καριέρας μου.

Όμως είναι αυτή η θυσία που πρέπει να κάνω..»

https://xanthipost.gr/2022/12/11/iskan-selim-για-7η-φορά-στην-κορυφή-του-κόσμου-ο-ξ/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top