0

Το βράδυ της Παρασκευής στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής παραδόθηκε στα δημοτικά σχολεία της Κομοτηνής το εξαιρετικό επιτραπέζιο παιχνίδι για το ποτάμι μας. Ένα παιχνίδι, που εμπνεύστηκε και σχεδίασε η Μαρία Δήμου, μια από τις λαμπρές δασκάλες μας αλλά και εκλεγμένη τοπική σύμβουλος του οικισμού της Καρυδιάς.

Ένας άνθρωπος που αγαπάει την ιστορία και την εκπαίδευση εξ ίσου και έχει κάνει σκοπό της ζωής της τη γνώση της ιστορίας του τόπου μας. 

Ο Δήμος Κομοτηνής στηρίζει κάθε σημαντική και αξιόλογη προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή και στην εκδήλωση ευχαρίστησε θερμά για την ιδέα και την υλοποίησή του εκπαιδευτικού αυτού παιχνιδιού τη Μαρία Δήμου. Και μαζί με τον Δήμο είναι βέβαιο ότι την ευχαριστούν από καρδιάς και τα παιδιά της πόλης γι’ αυτό το όμορφο ταξίδι στην ιστορία του τόπου.

Ένα ταξίδι που εντάχθηκε στη σπουδαία δράση του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής για την ανάδειξη της ιστορίας του Μπουκλουτζά, του ποταμιού της Κομοτηνής.

Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος της πόλης Ιωάννης Γκαράνης ευχήθηκε η προσπάθεια να συνεχιστεί και όλοι μαζί να παλέψουμε για την ανάδειξη και αξιοποίηση της ιστορίας της πόλης.



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top