0

Τους μαθητές και δασκάλους των μειονοτικών δημοτικών σχολείων των οικισμών Ασωμάτων, Κέχρου, Οργάνης, Άνω Βυρσίνης, Άνω Δροσινής και Καρδάμου του νομού Ροδόπης υποδέχτηκε και ξενάγησε στην Ελληνική Βουλή ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ.

Ο ίδιος ανέφερε πως ήταν μεγάλη χαρά αλλά και τιμή η επίσκεψη αυτή καθώς και μία από τις ομορφότερες εμπειρίες του στην πολιτική του διαδρομή καθώς είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μαζί με τους αυριανούς ενήλικες πολίτες απόψεις και να τους μιλήσει για την αξία του κοινοβουλευτισμού, της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας.

"Η ξενάγηση τους στους χώρους της Βουλής και στην αίθουσα της Ολομέλειας, υπήρξε για τα παιδιά της μειονότητας μια εξαιρετική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τρόπο που διεξάγεται το κοινοβουλευτικό έργο και ψηφίζονται οι νόμοι που καθορίζουν την ζωή τους και διαμορφώνουν τις μελλοντικές προοπτικές της ζωής τους" ανέφερε ο ίδιος.

Τέλος ο βουλευτής Ροδόπης ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές και στους δασκάλους υγεία, προκοπή και καλή πρόοδο στους ίδιους και τις οικογένειες τους.








Το σχόλιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την επίσκεψη των μικρών μαθητών από την Ροδόπη στην Ελληνική Βουλή:

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/posts/pfbid029gQTRsV2R8yaS8vGWF9tnU5rxREVc8T1mNd2QFtCuip9VvhWgLisAqg2LWqthAopl


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top