0

Τα ανδρικά εσώρουχα είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό εσώρουχο, είναι μια δήλωση για το στυλ και την προσωπική σας αίσθηση της μόδας. 

Το πρώτο βήμα για να βρείτε το τέλειο ζευγάρι σλιπ ή μποξεράκια είναι να γνωρίζετε το μέγεθός σας. Η εφαρμογή είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για την επιλογή ανδρικών εσωρούχων. Θα πρέπει να εφαρμόζει άνετα αλλά όχι πολύ σφιχτά. Αν αναζητάτε επιπλέον υποστήριξη, δοκιμάστε σλιπ με ενσωματωμένη ελαστική ζώνη μέσης ή σλιπ με διαμορφωμένη θήκη που ελαχιστοποιούν τα εξογκώματα. Αν προτιμάτε μια πιο χαλαρή εφαρμογή, επιλέξτε μποξεράκια ή κορμάκια με επίπεδη μπροστινή πλευρά και ελάχιστες ραφές.

Αν δεν είστε ακόμα σίγουροι για το ποιος τύπος εσωρούχων σας ταιριάζει καλύτερα,  υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αγοράζετε το τέλειο ζευγάρι εσώρουχα.

Η άνεση είναι ένα από αυτά. Θέλετε να αισθάνεστε άνετα με τα εσώρουχά σας. Δεν πρέπει να είναι πολύ στενά ή πολύ χαλαρά. Θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από μαλακό υλικό, ώστε να μην γρατζουνάει ή να μην ερεθίζει το δέρμα σας. Και θα πρέπει να αναπνέουν, ώστε το σώμα σας να μπορεί να ρυθμίζει καλύτερα τη θερμοκρασία του.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι το χρώμα και το στυλ. Αν έχετε μεγάλους μηρούς ή μεγάλο πισινό, θα θέλετε να βρείτε εσώρουχα που να κρύβουν αυτές τις περιοχές όσο το δυνατόν περισσότερο - ή τουλάχιστον να τις κάνουν να φαίνονται μικρότερες από ό,τι είναι! Θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε εσώρουχα που ταιριάζουν καλά στον σωματότυπό σας και κολακεύουν τη σιλουέτα σας αντί να τονίζουν τυχόν ατέλειες.

Επιλέγοντάς το κατάλληλο υλικό.

Το μαλλί έχει ιδιότητες απορρόφησης της υγρασίας παρόμοιες με αυτές των συνθετικών υφασμάτων, αλλά δεν απορροφά τον ιδρώτα όπως το βαμβάκι- επομένως, παραμένει στεγνότερο από το βαμβάκι ακόμη και όταν φοριέται για μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή όταν ταξιδεύετε ή γυμνάζεστε σε συνθήκες ζέστης όπου ο ιδρώτας είναι αναπόφευκτος, όπως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το τελευταίο, άλλα εξίσου σημαντικό πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε, είναι η ευκολία: πόσο εύκολο είναι για εσάς να το φορέσετε και να το βγάλετε; Υπάρχει άνοιγμα στο πίσω μέρος ώστε να μην χρειάζεται να μπλέκεστε με το να τραβάτε κάθε πλευρά ξεχωριστά; Διαθέτει φερμουάρ ή κουμπιά; Όλα αυτά είναι πράγματα που θα πρέπει να εξετάσετε όταν επιλέγετε εσώρουχα για τον εαυτό σας ή τον σύντροφό σας.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top