0

Εκτός από τη Θάσο και τη Σαμοθράκη δεν είναι λίγοι οι Κομοτηναίοι που επιλέγουν την Λήμνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έστω για μια μικρή ανάπαυλα στην «Πεταλούδα του Βορειοανατολικού Αιγαίου»…

Το «καμάρι» του Βορείου Αιγαίου, όπως την αποκαλούν οι άνθρωποι της, αλλά και οι επισκέπτες που την έχουν γνωρίσει. Και αυτό το καλοκαίρι σε αυτό το ραντεβού τους για «λίγες ημέρες ξεκούρασης στη Λήμνο» θα φανούν συνεπείς, αυτό μαρτυρούν οι κρατήσεις στα τουριστικά γραφεία της περιοχής, που με βεβαιότητα δείχνουν ότι το νησί έχει τους δικούς του φίλους και στην Κομοτηνή.

Μέσα από τις λέξεις των ανθρώπων της, όπως η κα Μαντώ με τα μέλη του ΠΣ «Ηφαίστου», που βρέθηκαν για λίγο στην Κομοτηνή συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις του δήμου, καταγράψαμε ακροθιγώς τις ομορφιές του τόπου, ενός νησιού που είναι το όγδοο μεγαλύτερο της Ελλάδας, με έκταση 476 τετραγωνικά, και με πρωτεύουσα τη Μύρινα, σημείο που συγκεντρώνει και τον περισσότερο κόσμο.

Περισσότερα:

https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/i-limnos-echei-toys-dikoys-tis-filoys-stin-komotini/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top