0

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evrosonline.gr, το πανάκριβο Audi A8 εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του για άγνωστο λόγο το 2019 σε δασική περιοχή μεταξύ της Αλεξανδρούπολης και της Αισύμης. Η τότε κινητοποίηση των Αρχών δεν έδειξε σημάδια εμπλοκής του σε κάποια εγκληματική ενέργεια και έτσι, ξεκίνησαν οι επαφές με την Αστυνομία της Βουλγαρίας προκειμένου να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του. Ωστόσο, κανείς δεν το αναζήτησε όλο αυτό το διάστημα και έτσι, το γερμανικό μοντέλο παρέμεινε παρκαρισμένο σε ειδικό χώρο στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Audi A8 περιήλθε στην κατοχή του Δήμου, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει καθώς η νομοθεσία δεν επιτρέπει τη χρήση οχημάτων πάνω από 1.400 κυβικά εκατοστά για τις δημόσιες υπηρεσίες. Έτσι, πρόσφατα, το δημοτικό συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης ενέκρινε την παραχώρηση του αυτοκινήτου στη τμήμα Τροχαίας της Πόλης προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες που έχει να αντιμετωπίσει το Σώμα.

Πλέον το Audi A8 θα περιπολεί στο κομμάτι στο κομμάτι της Εγνατίας Οδού που βρίσκεται εντός της Περιφέρειας της Αλεξανδρούπολης διευκολύνοντας το έργο των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με βάση τις πληροφορίες μας, τα γρήγορα και ακριβά εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος είναι πλέον αρκετά και έτσι, η ενέργεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου η ελληνική αστυνομία ή άλλες υπηρεσίες απομακρυσμένων περιοχών να ενισχυθούν με καλύτερα τροχοφόρα μέσα χωρίς την άμεση επιβάρυνση των κρατικών ταμείων.


με πληροφορίες από:


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top