0

Έχουμε ωραίο τόπο. Με πολλές ομορφιές. Φαίνεται ότι τις γνωρίζουν από παντού. Πρόσφατα στην ευρύτερη περιοχή Ν. Δράμας ήρθε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Για τα γυρίσματα ταινίας. Μέσα στην πόλη προτίμησαν το σκηνικό του Καπνολογικού Ινστιτούτου. Πρωταγωνιστής θα είναι και το Σπήλαιο των Πηγών του Αγγίτη (Μααρά), στους πρόποδες του βουνού Μενίκιο, που αποτελεί περιβαλλοντικό θησαυρό για την περιοχή. Σκηνές της ταινίας θα γυριστούν και στο εντυπωσιακό υδροηλεκτρικό φράγμα ΔΕΗ Πλατανόβρυσης (στη διαδρομή προς Θησαυρό), με φόντο το καταπράσινο Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης.

Τέλος, οι Δραμινές εικόνες που θα φτάσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες θα περιλαμβάνουν και το Παρανέστι. Και μάλιστα σ’ ένα απ’ τα ομορφότερα σημεία του, αυτό που βρίσκεται στην γέφυρα του π. Νέστου. Εκεί λοιπόν στη γη του Forestis και της Ροδόπης, το χθες συναντά το σήμερα και το ποτάμι συνεχίζει να ομορφαίνει τον τόπο. Ο Νέστος εγκαταλείπει το σφιχταγκάλιασμα των βουνών και ξεκινά να φτιάχνει την Παρανέστια κοιλάδα, που συνεχίζεται ως την Σταυρούπολη.

https://www.facebook.com/AlliotikesProtaseis/posts/pfbid02kuQbgntKrVdvCGZ5bkaV93AoMutFAGnWAsxUqwHsFXSB85JLusuexn3GmsEzmcfpl


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top