0

Ο ρόλος του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιάδα Κομοτηνής για παραπάνω από 30 χρόνια είναι γνωστός όχι μόνο στην περιοχή αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Από τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου έχουν περάσει ουκ ολίγες χιλιάδες αθλητών και αθλητριών και δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε πως ο συγκεκριμένος Αθλητικός Σύλλογος έμαθε στην Κομοτηνή να αγαπά την άθληση, τον δραστήριο τρόπο ζωής και τον οργανωμένο αθλητισμό.

Πριν λίγα χρόνια η "Ολυμπιάδα" ξεκίνησε μία στροφή προς τις νεότερες γενιές δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε μικρά παιδιά που ήθελαν να συμμετέχουν στην σκληρή προσπάθεια αλλά και στις μεγάλες χαρές που μόνο ο Αθλητισμός προσφέρει. Και αυτή η κίνηση απέδωσε τα καλύτερα.

Στο πρόσφατο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ-18 στην Ελευθερούπολη Καβάλας ο Σύλλογος συνέχισε την παράδοση και οι αθλητές του έκαναν και πάλι την Κομοτηνή περήφανη. Οχι μόνο για την εξέλιξη τους αλλά πάνω απ' όλα για το ήθος τους, τον χαρακτήρα και την αγωγή τους.


Οι διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών της "Ολυμπιάδας Κομοτηνής":

  • Αργυρό μετάλλιο για τον Άγγελο Τάκο στα 3.000 μέτρα.
  • Χάλκινο μετάλλιο για τον Σαράντη Τζελέπη στο άλμα εις μήκος.
  • Χάλκινο μετάλλιο για την Εύα Χρηστίδου στα 3.000 μέτρα.
  • 4η θέση στο νήμα για την ομάδα 4χ100 των αγοριών με τους Θεόδωρο Κυρουβίδη, Μουμίν Αλταρ Κάαν, Γεωργόπουλο Νίκο και Σαράντη Τζελέπη.
  • 5η θέση στα 3.000 μέτρα για τον Πασχάλη Νικολαΐδη.
  • 9η θέση για τα κορίτσια των 4χ100 με τις Αναστασία Δερματά, Σεϊτάι Αντριάννα, Μπασδάνη Μυρτώ και Νούσια Μαριλένα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες, στους προπονητές και παράγοντες του Συλλόγου και στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά ώστε να κάνουν το όραμά τους πραγματικότητα!


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top