0

Εργα αναβάθμισης και βελτίωσης 19 αύλειων χώρων και των υποδομών τους σε 20 σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κομοτηνής ανακοίνωσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και ο Δήμος Κομοτηνής.

Το έργο είναι του Δήμου Κομοτηνής και αφορά στα εξής σχολεία:

Δημοτικά

- 2ο Δημοτικό Σχολείο

- 3ο Δημοτικό Σχολείο

- 5ο Δημοτικό Σχολείο

- 6ο Δημοτικό Σχολείο

- 9ο Δημοτικό Σχολείο

- 10ο Δημοτικό Σχολείο

- 12ο Δημοτικό Σχολείο

- Δημοτικό Σχολείο Ροδίτη

- Δημοτικό Σχολείο Κοσμίου

- Δημοτικό Σχολείο Αιγείρου

- Δημοτικό Σχολείο Φαναρίου

Γυμνάσια – Λύκεια

- 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

- 3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

- 1ο Γεν. Λύκειο &2ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής

- 2ο Γεν. Λύκειο Κομοτηνής

- 3ο Γεν. Λύκειο Κομοτηνής

- 1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής

- Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κομοτηνής

Ειδικά Σχολεία

- Ειδικό Σχολείο Υφαντών Ε.Ε.Ε.Ε.Κ

Με αφορμή την ανακοίνωση των έργων, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστος Μέτιος μαζί με τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη επισκέφθηκαν το 1ο ΓΕΛ και το 2ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά, τους εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους Αθλητισμού Αχμέτ Ιμπράμ και ανάπτυξης ορεινών περιοχών Τζιχάν Ιμάμογλου και τον αντιδήμαρχο Παιδείας Γιάννη Κυριαζή.

Εκεί συμμετείχαν σε ενημέρωση για τις παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Κομοτηνής Δημήτρη Καρασταύρου, τη διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Ματούλα Καϊοπούλου και το διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Σταμάτη Κιουτσούκη.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top