0

Υγειονομικό υλικό και συγκεκριμένα 1800 περίπου ουροκαθετήρες προσέφερε για άλλη μία φορά στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής η οικογένεια του πολιτευτή και σημερινού Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Ροδόπης Γιώργου Μανανά.

Ο Γιώργος Μανανάς και η σύζυγός του, Λίνα (Λασκαρίνα) Μπίτσου - Μανανά συνεχίζουν την ανθρωπιστική τους προσφορά προς τις δημόσιες δομές Υγείας της περιοχής κατά την διάρκεια της κρίσης η οποία έχει δημιουργήσει σοβαρές ελλείψεις.

Την προσφορά εκ μέρους του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής παρέλαβε η Διοικήτρια του νοσοκομείου Μάγδα Γιαμουστάρη η οποία και ευχαρίστησε την οικογένεια Μανανά για άλλη μία φορά. Ο Γιώργος Μανανάς από την πλευρά του ευχαρίστησε την διοίκηση του νοσοκομείου για την αποδοχή της προσφοράς και ευχήθηκε υγεία σε όλους τους πολίτες της περιοχής ενώ παράλληλα εξήρε την σημαντική προσφορά όλων των εργαζομένων του νοσοκομείου, ιατρών, νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού αυτές τις δύσκολες στιγμές που οι αδύναμοι είναι αυτοί που δοκιμάζονται περισσότερο.




Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top