0

 


Πολύ κοντά στην Θάσο έφτασε τις τελευταίες ώρες αεροσκάφος ATR της Τουρκίας το οποίο χρησιμοποιείται για επόπτευση χώρου. Το θέμα έφερε στην επικαιρότητα το Militaire.gr μέσω της πλατφόρμας flightradar24 η οποία καταγράφει τα ίχνη αεροσκαφών.

Κάτι ακόμη που μέχρι στιγμής δεν επισημάνθηκε είναι η ιδιαίτερη χρονική στιγμή κατά την οποία συνέβη το γεγονός, λίγες ώρες δηλαδή μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πως η εταιρεία εξορύξεως πετρελαίου που δραστηριοποιείται στην Θάσο, είναι σε θέση να αναλάβει ηγετικό ρόλο στις προγραμματισμένες γεωτρήσεις στην Ηπειρο και στο Ιόνιο.

Να σημειώσουμε εδώ πως τις προηγούμενες ημέρες οι εγκαταστάσεις της συγκεκριμένης εταιρείας κινδύνευσαν έπειτα από ξαφνική έκρηξη - πυρκαγιά, η οποία ευτυχώς αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας ΑΜΘ χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για ανθρώπους.

Με πληροφορίες από:

https://www.militaire.gr/mia-kai-den-einai-ora-na-milame-kata-tis-toyrkias-sto-nato-ta-aeroskafi-toys-fthanoyn-thaso/

https://www.navalnews.com/naval-news/2021/12/turkey-enhances-naval-air-capabilities-with-2-new-atr-72-mpas/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top