0

Η κορεατική Hyundai τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει έκπληκτο το παγκόσμιο κοινό με την γκάμα των μοντέλων που παρουσιάζει. Με έδρα της πολυεθνικής στην Νότια Κορέα αλλά εγκαταστάσεις σχεδιασμού και κατασκευής στην καρδιά της ευρωπαϊκής αγοράς, ο όμιλος Hyundai πλέον καλύπτει τις μεταφορικές και όχι μόνο ανάγκες των καταναλωτών σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Μία ιδιαίτερη σειρά οχημάτων που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια είναι αυτά της σειράς "Ν". Πρόκειται για ακραία αναβαθμισμένες εκδόσεις καθημερινών μοντέλων παραγωγής της Hyundai που όμως στην περίπτωση αυτή έχουν δεχτεί τέτοιες βελτιώσεις ώστε να μπορούν να σταθούν επάξια απέναντι από πανάκριβα μοντέλα άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών μέσα στην πίστα αλλά και εκτός αυτής.

Το εξειδικευμένο 4drivers.gr που μιλά απευθείας στην καρδιά και στην λογική του Πραγματικού Οδηγού δοκίμασε τα συγκεκριμένα μοντέλα και οι συντάκτες του μας μεταδίδουν τις εμπειρίες τους:

i30 Fastback N

i30 N

Kona N

Elantra N

i20 N


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top