0

Μετά τις ανησυχητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Ελλάδας για ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και μετά προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, έρχεται και η ...Γερμανική Φωνή (Deutsche Welle) η οποία κινείται στο ίδιο μήκος κύματος.

Σύμφωνα λοιπόν με ανταπόκριση του Παντελή Βαλασόπουλου το διεθνές γερμανόφωνο ΜΜΕ αναφέρεται στα ελληνοτουρκικά λέγοντας πως πρέπει απαραιτήτως να επικρατήσει ηρεμία στις σχέσεις των δύο χωρών. Και ποιος δεν συμφωνεί με αυτό; Επεκτείνοντας όμως τα επιχειρήματά του, το γερμανικό ΜΜΕ καταλήγει πως για να επέλθει η ηρεμία πρέπει οι δύο πλευρές να προσφύγουν στην Χάγη. Προφανώς και σύμφωνα με την γερμανική προπαγάνδα αυτή είναι η μόνη λύση ή τουλάχιστον η μόνη λύση που είναι συμβατή με τα γερμανικά συμφέροντα.

Και ποιο το πρόβλημα με την Χάγη θα αναρωτηθεί κάποιος; Το πρόβλημα όπως λέει το ΜΜΕ, είναι πως αρνείται πεισματικά ο Ερντογάν!

Αρα, σύμφωνα με το έγκυρο γερμανικό ΜΜΕ, μόλις ο Ερντογάν μας κάνει την χάρη και δεχτεί να πάμε στην Χάγη (όπου η Ελλάδα θα αυτοκτονήσει χαρίζοντάς του αμαχητί μέρος της εθνικής της κυριαρχίας ως δώρο για την νέα αυτοκρατορία που φτιάχνει μαζί με τους Γερμανούς) η άλλη πλευρά, δηλαδή οι Ελληνες, πρέπει μάλλον από την χαρά τους να βγούνε στους δρόμους κουνώντας σημαιάκια! Κατά προτίμηση ευρωπαϊκά και γερμανικά...

"Μην ανησυχείς Ταγίπ, θα τους δώσω χάντρες και καθρεφτάκια και θα κάνουν ότι του πω, όπως πάντα!"

Μοναδική ελπίδα για την χώρα μας οι επερχόμενες γερμανικές εκλογές και η ελπίδα επικράτησης των Γερμανών Πρασίνων οι οποίοι, εναρμονιζόμενοι με την πολιτική του Μπάιντεν, ίσως ξηλώσουν μεγάλο μέρος του καθεστώτος της Μέρκελ και μαζί με τις ΗΠΑ πιθανόν να φέρουν κάποια πλήγματα στην υπό σύσταση νέα οθωμανική αυτοκρατορία, δίνοντας λίγο ακόμη χρόνο στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=N76yLP-MzSE

- Perifereiaka.gr -

Διαβάστε επίσης:

Ντόρα Μπακογιάννη: Ελλάδα και Τουρκία ...διεκδικούν (!) την ίδια υφαλοκρηπίδα - Να πάμε στην Χάγη

Ντόρα Μπακογιάννη: Ας πάμε στην Χάγη, μπορεί και να χάσουμε κάτι - Αντώνης Σαμαράς: Θα είναι εθνική συνθηκολόγηση - Σταύρος Καλαφάτης: οι απόψεις της Μπακογιάννη, επιθυμίες της Αγκυρας


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top