0

Άλλη μια διανομή σε σύντομο χρονικό διάστημα έλαβε χώρα σήμερα, με στόχο την στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Οι δικαιούχοι της επισιτιστικής βοήθειας του ΤΕΒΑ από χτες προμηθεύονται τα τρόφιμα πρώτης ανάγκης, η διανομή θα ολοκληρωθεί αύριο.

Ο Αντιδήμαρχος κοινωνικών θεμάτων και αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής Ιωάννης Μουρτίδης τόνισε ότι "μέλημά μας είναι να εξυπηρετήσουμε τους δημότες μας γιατί υπάρχουν πολλές ανάγκες. Η εντολή του Δημάρχου μας Ιωάννη Γκαράνη είναι να προσπαθήσουμε να είναι όσο γίνεται πιο συχνά να γίνονται οι διανομές και αυτό πράττουμε, ήδη είμαστε στην 3η διανομή για το 2021 παρότι τον Ιανουάριο είμασταν κλειστά και απαγορευόταν". 

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι αναμένονται οι υπογραφές με τον στρατό ώστε να εξασφαλιστεί ο χώρος αποθήκευσης και διανομής του ΤΕΒΑ και του κοινωνικού παντοπωλείου, ώστε να γίνονται όλα κανονικά. 


Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπηςενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΕΕΕ (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα), οι οποίοι έχουν δηλώσει  ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι από την Τρίτη 13 έως και την Πέμπτη 15 Απριλίουθα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: πορτοκάλια, μήλα, κρεμμύδια, πατάτες, λεμόνια, ελαιόλαδο, νωπό προϊόν (κοτόπουλο), βρεφικά είδη (πάνες, κρέμες, γάλα σκόνη, μωρομάντηλα) καθώς επίσης μαρμελάδα και ηλιέλαιο.

Το σημείο διανομής είναι: το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γρ. Μαρασλή 1) και οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν.

Για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν. 


Οι ωφελούμενοι του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και Αρριανών θα ενημερωθούν με αντίστοιχο Δελτίο Τύπου του Δήμου τους. Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:

α) Δελτίο Ταυτότητας και

β) Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86.

Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, συστήνεται η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

Δείτε το βίντεο:


https://www.thrakionline.gr/2021/04/blog-post_606.html


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top