0
Επάνω: Στα χαρακώματα οι σύντροφοι Τρέλλης και Συμεωνίδης.

Μία νέα Μάχη του Στάλινγκραντ αναβίωσε την Τρίτη και 13 Απριλίου 2021 στην διαδικτυακή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης!

Πρωταγωνιστές οι δύο "κόκκινοι" του Περιφερειακού Συμβουλίου (αφού ο άλλος, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ "μήδισε" κι έγινε γαλάζιος καραμανλικός...) της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση", ο Εβρίτης στρατάρχης Τρέλλης και ο Καβαλιώτης λοχαγός Συμεωνίδης που ανέλαβαν την υπεράσπιση της περιοχής μας από την επίθεση των καπιταλιστών με τις ανεμογεννήτριες!


Οι σύντροφοι χρησιμοποίησαν βολές πυροβολικού εναντίον των καπιταλιστών της διοικούσας παράταξης Μέτιου και των νεο-δεξιών παρατάξεων Σημιτσή, Τοψίδη και Κατσιμίγα με τον Θεόδωρο Συμεωνίδη να υποστηρίζει πως δεν πρέπει να δίνονται τα αιολικά πάρκα προς εκμετάλλευση σε ιδιώτες (...) γιατί το όλο ζήτημα είναι πρόβλημα του καπιταλισμού (.........) με τον σαφέστατα πράκτορα του καπιταλισμού Γιώργο Παπαδόπουλο να ενίσταται πως όλα αυτά είναι ασυναρτησίες, πως ο ίδιος είναι ειδικός επιστήμονας στο ζήτημα της ενέργειας και πως από τα χρόνια των σπουδών του την δεκαετία του '80 το ζητούμενο ήταν οι ήπιες πηγές ηλεκτρικής ενέργειας όπως η αιολική, η υδροηλεκτρική κ.ο.κ..


Στο σημείο αυτό όμως σήκωσε το γάντι ο σύντροφος - στρατάρχης Τρέλλης ο οποίος προς υπεράσπιση του συντρόφου Συμεωνίδη προχώρησε σε ρίψη βόμβας υδρογόνου από Μιγκ 5ης γενιάς και προέβη σε αντεπίθεση στον Παπαδόπουλο βρωντοφωνάζοντας "μη μας το παίζεις και πολύ ειδήμονας, είχαμε κι εμείς πτυχία πριν συνταξιοδοτηθούμε" (μάλλον στα μέρη του όταν συνταξιοδοτούνται τους παίρνουν πίσω τα πτυχία γεωπονικής) ενώ στο καπάκι παρουσίασε πλήρως κοστολογημένα επιστημονικά δεδομένα από την Ρ.Α.Ε., και ξεκίνησε να αναλύει το ...πόσα Megabyte παράγουν οι ανεμογεννήτριες!


Μετά από αυτό, οι καπιταλιστές με τις ανεμογεννήτριες ανέβηκαν στο πρώτο Μόσχοβιτς που βρήκαν και ετράπησαν σε άτακτη φυγή!


Τα βουνά και τα λαγκάδια της Περιφέρειας ΑΜΘ σώθηκαν χάρη στην λαϊκή αντεπίθεση!

Γράφει

- Ο Αντιπεριφερειακός -


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top