0

 


Προάγγελος της μεταφοράς της Νοσηλευτικής από το Διδυμότειχο στην Αλεξανδρούπολη η ανακοίνωση της ίδρυσης του Τμήματος Ψυχολογίας από τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και αρμόδιο για τα Θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης Άγγελο Συρίγο στη συνάντηση του με τους φορείς του Διδυμοτείχου στο δημαρχείο σήμερα το βράδυ, Παρασκευή, 9 Απριλίου.

Στην ουσία ο υφυπουργός κινήθηκε στο πλαίσιο της πρότασης, που έχουν διατυπώσει οι πρυτανικές εδώ και καιρό οι πρυτανικές αρχές, δια του πρύτανη Αλέξανδρου Πολυχρονίδη, με τις οποίες συνάντηση σήμερα το μεσημέρι στην Κομοτηνή. Οι πρυτανικές αρχές έχουν διαμορφώσει την άποψη ότι δεν υπάρχει βιωσιμότητα για τη Νοσηλευτική στο Διδυμότειχο και αυτή είναι η άποψη που κυριαρχεί στο καθηγητικό δυναμικό της Ιατρικής Σχολής Αλεξανδρούπολης του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου Θράκης(Δ.Π.Θ.).

Μετά τη σημερινή εξέλιξη μπορούμε να πούμε ότι έχει δρομολογηθεί η μεταφορά, ενώ από την πλευρά των πανεπιστημιακών αρχών γίνεται λόγος για μια ωφέλιμη εξέλιξη για το Διδυμότειχο!

Σταύρος Παπαθανάκης

https://voreasmagazin.blogspot.com/2021/04/blog-post_54.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top