0

Ξεκίνησε στις 11 το πρωί της Δευτέρας 18/12 η λειτουργία των διοδίων της Μέστης στην Εγνατία οδό με τους οδηγούς να καλούνται να καταβάλλουν το αντίτιμο του 1,70 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι με απόφαση του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη προβλεπόταν η απαλλαγή των κατοίκων Ροδόπης και Έβρου από την πληρωμή του αντιτίμου όμως κάτι τέτοιο προς στιγμήν δεν είναι εφικτό καθώς δεν είναι έτοιμη η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

«Βρισκόμαστε στη διαδικασία υλοποίησης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος θα καταθέτει την αίτηση του με τα σχετικά δικαιολογητικά προκειμένου να απαλλάσσεται στη συνέχεια από την πληρωμή του αντιτίμου» δήλωσε σχετικά στη ΦΩΝΗ ο Διευθυντής Λειτουργίας των διοδίων κ. Κουτσούκος.

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της παραπάνω εφαρμογής αν και αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι επακριβώς καθορισμένο, οπότε μέχρι νεοτέρας όλοι οι διερχόμενοι καλούνται να πληρώνουν κανονικά.

Ο ηλεκτρονικός κατάλογος δικαιούχων που θα δημιουργηθεί, εκτός από τα διόδια της Μέστης, θα έχει ισχύ και για τα διόδια Ιάσμου από τα οποία θα διέρχονται άνευ καταβολής αντιτίμου οι κάτοικοι Ροδόπης και Ξάνθης.

#


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top