0

Δύσκολες ώρες για τον Χρίστο Μπόνεφ. Ο Βούλγαρος προπονητής και άλλοτε σπουδαίος ποδοσφαιριστής υπέστη έμφραγμα και χρειάστηκε να υποβληθεί σ' επέμβαση για να σωθεί η ζωή του. Ο θρύλος του βουλγαρικού ποδοσφαίρου που διετέλεσε παίκτης της ΑΕΚ, αλλά και προπονητής του Παναθηναϊκού, της Λάρισας και του Ιωνικού νοσηλεύεται μετά από έμφραγμα που υπέστη στη Φιλιππούπολη.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας η κατάσταση του είναι μεν σταθερή, αλλά κρίσιμη. Οι επόμενες 48 ώρες θεωρούνται πολύ σημαντικές για τη υγεία του. Στον Μπόνεφ, που θεωρείται από τους σπουδαιότερους παίκτες που ανέδειξε το βουλγαρικό ποδόσφαιρο, τοποθετήθηκαν άμεσα δύο «στεντ» σε αρτηρίες που ήταν βουλωμένες από καθηγητή καρδιολογίας που ήρθε ειδικά για την περίπτωση από τη Σόφια.

Οι γιατροί είναι επιφυλακτικά αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του Βούλγαρου παλαίμαχου άσου ο οποίος νοσηλεύεται στην πανεπιστημιακή κλινική «Άγιος Γεώργιος» της Φιλιππούπολης.Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top