0

«Αθλήτρια της χρονιάς» για το 2016 αναδείχθηκε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη από την παγκόσμια ομοσπονδία σκοποβολής.

Στη ψηφοφορία που διενήργησε η ISSF και συμμετέχουν προπονητές, συναθλητές και δημοσιογράφοι, η Κορακάκη κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους και να κατακτήσει τον τίτλο.

Εμφανώς συγκινημένη, η Κορακάκη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ISSF ότι «είμαι χαρούμενη γι' αυτό το βραβείο. Είναι τιμή να μου δίνεται αυτός ο τίτλος από τους προπονητές, τους αθλητές και τους εκπροσώπους του Τύπου. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους».

«Η νίκη είναι κάτι περισσότερο από ένα μετάλλιο. Ξεπέρασα πολλές προκλήσεις και δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια, όπως και άλλοι αθλητές στον κόσμο. Οπότε πάνω απ' όλα αυτή είναι μία αναγνώριση των προσπαθειών μου», συμπλήρωσε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης.

«Το 2016 ήταν με διαφορά η πιο επιτυχημένη χρονιά μου», υπογράμμισε και κατέληξε: «Τα πάντα έγιναν σωστά, με εξαιρετικό συγχρονισμό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου βγουν όλα όσα μάθαινα και δούλευα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι το πρώτο βραβείο που παίρνω ως σκοπεύτρια της χρονιάς και ελπίζω να μην είναι το τελευταίο».Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top