0

Διαψεύδει το σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας περί συγχώνευσης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας με το τοπικό κατάστημα της Δράμας, ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας κ. Χαράλαμπος Αλεξανδρίδης.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εφημερίδα μας, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν κάποια σενάρια, στα οποία όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι θετικό. Είναι σενάρια απλώς. Όλα αυτά αυτή τη στιγμή είναι υποθέσεις. Γίνονται κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν υπάρχει τίποτα βέβαιο. Τα δεδομένα δεν είναι έτσι όπως αναφέρονται, και εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω να έχουν γίνει τέτοιες συζητήσεις. Θα επανέλθουμε όμως στο θέμα αν υπάρχει κάποια εξέλιξη, ώστε να ενημερωθεί και ο κόσμος».

Το ενδεχόμενο της συγχώνευσης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, με αυτή του Έβρου, των Σερρών, της Δράμας και της Πιερίας, προέκυψε από το νέο νόμο που διέπει τις ανακεφαλαιοποιήσεις και τη λειτουργία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

http://www.proinos-typos.gr/gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12973

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top