0

Ο Πάνος Καμμένος είπε ναι στο νέο μνημόνιο, είπε ναι στην αύξηση της φορολογίας των αγροτών, είπε ναι στην αύξηση του φπα στα ακριτικά νησιά όπως η Σαμοθράκη…αλλά ήρθε η ώρα να πει κι ένα “μεγάλο” όχι.

Με μήνυμα του στο twitter (γιατί ως γνωστόν εκεί γίνονται σήμερα οι μεγάλες εθνικές μάχες), τονίζει ότι διαφωνεί με τη ρύθμιση που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο και αφορά την αύξηση της φορολογίας σε μικροζυθοποιίες.

«Η φορολόγηση της ελληνικής μπύρας που ζει τη Θράκη και μικρές ζυθοποιίες σε όλη την Ελλάδα ΔΕΝ ψηφίζεται ούτε αποτελεί προαπαιτούμενο», τονίζει στο Twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Η Θράκη έχει γαλακτοβιομηχανίες, έχει ή τουλάχιστον είχε αγροτική παραγωγή…, αλιεία, ορυκτό πλούτο… Κατά τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ όμως οι Θρακιώτες ζουν απ την παραγωγή…μπύρας.

Φυσικά κανείς δε θέλει καμιά αύξηση φορολογίας… αλλά το να παριστάνει πλέον τον αντιμνημονιακό και τον σκληρό… είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό.

Άντε…στην υγειά μας!

http://www.alexpoli.gr/καμμένος-ναι-σε-όλα-αλλά-επαναστατεί-γ/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top