0

Αστραψε και βρόντηξε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κωνστανίνος Εξακουστός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχετικά με την δήλωση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου πως ο φράχτης του Εβρου πρέπει να πέσει!

Τι έγραψε:

Το λιγότερο αστοχή δηλωση , αντι να δούμε πως θα βελτιώσουμε τους τρόπους αντιμετώπισης εκεί που υπάρχει πρόβλημα .. προσπαθούμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε μια περιοχή που η μετανάστευση αντιμετωπίζεται ικανοποίητικα με πολύ κόπο από τους συνοριόφυλακες και τους εμπλεκόμενους φορείς .. Καλά θα κανεί η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου να ασχοληθεί με την χωρική της αρμοδιότητα και να αφήσει άλλες περιοχές όπως τον Εβρό που πλήρωνει το τίμημα της μετανάστευσης δεκαέτίες με κέντρα φιλοξενίας μεταναστών .. αλλά και με την εισρόη μεταναστών . Οι κάτοικοι του Έβρου έχουν κατα καιρούς βοήθησει τους μετανάστες και με ανθρωπιστική βοήθεια . Τέλος η ευαίσθησια μας δεν πρέπει να είναι επιλεκτική , οι εικόνες με τους νεκρούς του Αιγαίου δεν αρέσουν σε κανένα, αλλά τι να πεί και ο Έβρος που τόσα χρόνια το ποτάμι ξεβράζει νεκρούς και ούτε κουβέντα !!!

Η δήλωση της Χριστιάνας Καλογήρου:

http://www.alexpoli.gr/περιφερ-βορείου-αιγαίου-να-πέσει-ο-φρά/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top