0

Η κατηγορία των ελαφρών ημιφορτηγών θα συνεχίσει να αναπτύσσεται τα επόμενα χρόνια και η Mercedes εντόπισε μία ευκαιρία να αυξήσει τις πωλήσεις και τα κέρδη. Ο κατασκευαστής από τη Στουτγάρδη ανακοίνωσε ότι πριν τα τέλη της δεκαετίας θα διευρύνει τη γκάμα της, λανσάροντας ένα πολυτελές διπλοκάμπινο pickup.

Η Mercedes έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα και ένα σκίτσο, ενδεικτικό του πώς φαντάζονται οι σχεδιαστές της το ελαφρύ επαγγελματικό όχημα. Μέχρι την μεσαία κολώνα θα έχει εμφανείς ομοιότητες με επιβατικά μοντέλα, όπως η GLA. «Το pickup της Mercedes-Benz θα συνεισφέρει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πρότασή μας θα ενσωματώνει τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως μάρκα, όπως η ασφάλεια, η άνεση και οι σύγχρονοι κινητήρες», δήλωσε ο Dr. Dieter Zetsche, Πρόεδρος της Daimler.

Η Mercedes έχει εστιάσει την προσοχή της στις αγορές της Ευρώπης, της Αυστραλίας, της Λατινικής Αμερικής και της Νοτίου Αφρικής για την κυκλοφορία του ημιφορτηγού της.

http://www.newsauto.gr/h-mercedes-tha-kataskevasi-agrotiko/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top