0

Το γιατί απατούν οι άνδρες, λίγο πολύ γνωστό και εύκολο να απαντηθεί. Οι λόγοι όμως που μια γυναίκα φτάνει να "προδώσει" τη συζυγική κλίνη, τις περισσότερες φορές είναι λίγο πιο περίπλοκοι.

Γι' αυτό και οι επιστήμονες στο παρακάτω βίντεο, προσπάθησαν να δώσουν με απλό τρόπο τις απαντήσεις που προέκυψαν από σχετικές έρευνες. Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα αποτελέσματα των ερευνών καταρρίπτουν ένα βασικό στερεότυπο: ότι τις γυναίκες δεν τις ενδιαφέρει και τόσο το σεξ, αλλά η δέσμευση και η συναισθηματική κάλυψη. Λάθος!

Όπως θα ακούσετε, στους σημαντικότερους λόγους που οι γυναίκες γίνονται άπιστες είναι η χαμηλή συχνότητα των ερωτικών συνευρέσεων με τον σύζυγο, η έλλειψη επικοινωνίας, η αίσθηση ότι δεν περνούν καλά στη σχέση και η επαγγελματική επιτυχία.

Σύμφωνα με τον ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα Gary Neuman, σε δείγμα 500 γυναικών, οι γυναίκες που κάνουν σεξ με τον νόμιμο σύντροφό τους κατά μ.ο. 10 φορές τον μήνα δεν απατούν, εκείνες που απάντησαν μέχρι 5 φορές τον μήνα κατά μ.ο. είναι άπιστες.

Σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, οι "πιστές" της έρευνας απάντησαν ότι μιλούν 20-30 λεπτά τη μέρα με τους συζύγους τους. Οι άπιστες μόλις 5!

Σύμφωνα με την ανθρωπολόγο Helen Fisher, το 34% των γυναικών που είναι ή υπήρξαν άπιστες είναι ευτυχισμένες με τη μόνιμη σχέση τους. Αρα όσο λιγότερο ευτυχισμένες είναι οι γυναίκες τόσο μεγαλύτερες και οι πιθανότητες να απιστήσουν. Αυτό δεν ισχύει για τους άνδρες καθώς στους άπιστους, ποσοστό 56% απάντησε ότι είναι ευτυχισμένο στον γάμο ή τη σχέση του.

Στις μέρες μας, οι γυναίκες είναι πιο άπιστες από ποτέ κι έχουν 40% περισσότερες πιθανότητες να απιστήσουν απ' ό,τι 20 χρόνια πριν. Σε αυτό παίζει ρόλο το γεγονός ότι βγήκαν στην αγορά εργασίας. Μάλιστα, όσο πιο ψηλά στην ιεραρχία είναι μια γυναίκα, τόσο πιο πιθανόν είναι να απιστήσει. Αυτές που κερδίζουν περί τα 75.000 δολ. τον χρόνο είναι 1,5 φορά πιο πιθανό ότι θα απιστήσουν από αυτές που βγάζουν κάτω από 30.000 δολ. τον χρόνο.

Δείτε το βίντεο:

http://www.newmoney.gr/diethni/item/226519-giati-sas-apata-i-ginaika-sas

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top