0

Ήδη κρυφοκοιτάξαμε και μπορούμε να σας πούμε ότι το μπιστρό που ετοιμάζει στην Κηφισιά ο δραστήριος στο χώρο της εστίασης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό Κωνσταντίνος Ντουμής είναι πανέμορφο. Το έντυσε με πολύ σπιτική ’50s ατμόσφαιρα ο αρχιτέκτονας Μηνάς Κοσμίδης: πράσινα σαλονάκια, τσιμεντοπλακάκια, κομψές απλίκες, μια τραπεζαρία με σκαλιστά λιονταρίσια πόδια στο πάνω επίπεδο, ένα εντυπωσιακό ακροκέραμο στα αριστερά της εισόδου…

Όσον αφορά στο γευστικό του προφίλ, το «La Maison du Grec» έχει ως βασικά συστατικά ελληνικά πρωινά (η ιδέα της στραπατσάδας με χειροποίητο ψωμί ζέας μας φάνηκε πολύ καλή ), πίτες με χωριάτικο φύλλο, τάρτες, ελληνικά ζυμαρικά αλλά και ντόπια τυριά και αλλαντικά που φιγουράρουν στη βιτρίνα και μπορούν να γίνουν σάντουιτς ή πλατό και όχι μόνο. Ανοίγει πολύ σύντομα τις πόρτες του, οπότε αναμείνατε γευστική ανταπόκριση στο άμεσο μέλλον.

Κασσαβέτη 11, Κηφισιά, 2108019437.

http://www.athinorama.gr/restaurants/article.aspx?id=2505744


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top