0

Για τη δημιουργία της νέας του βιβλιοθήκης στους Μεταξάδες Έβρου προετοιμάζεται το Δίκτυο εθελοντών δημοσιογράφων "Journalists Acting".

Τα μέλη του Δικτύου Journalists Acting (Δημοσιογράφοι σε Δράση) έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία δημιουργίας δέκα παδικών/νεανικών βιβλιοθηκών σε ακριτικά και απομονωμένα χωριά της Ελλάδας.
Μέχρι στιγμής οι δημοσιογράφοι εθελοντές έχουν δημιουργήσει τις τέσσερις βιβλιοθήκες και συνεχίζουν για τις επόμενες έξι.

Αυτό το διάστημα συγκεντρώνουν βιβλία για παιδιά και νέους μέχρι 18 ετών προκειμένου να δημιουργήσουν τη βιβλιοθήκη του χωριού Μεταξάδες Έβρου.

Αν θέλετε να προσφέρετε κάποιο βιβλίο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο journalistsacting@gmail.com ή με το σωματείο Δεσμός στη Θεσσαλονίκη: thessaloniki@desmos.org

Τα μέλη του Δικτύου Journalists Acting (Δημοσιογράφοι σε Δράση) Νικόλ Καζαντζίδου (Nicole Kazantzidou) και Αναστασία Καρυπίδου ( Anastasia Karipidou) μιλούν στη Λία Τσαπανίδου ( Lia Tsapanidou) και την Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή Live U στο Star Channel για την πρωτοβουλία δημιουργίας δέκα παδικών/νεανικών βιβλιοθηκών σε ακριτικά και απομονωμένα χωριά της Ελλάδας. Μέχρι στιγμής οι δημοσιογράφοι εθελοντές έχουν ήδη δημιουργήσει τις 4 και συνεχίζουν για τις επόμενες έξι!



http://www.inevros.gr/gr/article/nea-vivliothiki-apo-tous-journalists-acting-stous-metaksades-evrou-video

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top