0

Φεύγει, επιτέλους, από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης το ΚΤΕΛ Έβρου. Ένα χρόνιο πρόβλημα φαίνεται πια ότι οδεύει προς τη λύση του, δίνοντας μια βαθιά ανάσα στο κέντρο της πόλης.

Το ΚΤΕΛ αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην ανατολική πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα σε χώρο 7 στρεμμάτων στην περιοχή του παλιού Γαλλικού Σιδηροδρομικού Σταθμού, απέναντι από το ΚΕΓΕ. Η εν λόγω έκταση ανήκει στη ΓΑΙΟΣΕ, η οποία συμφώνησε και μεταβιβάζει τη χρήση της... έκτασης στο ΚΤΕΛ για 30 χρόνια.

Θα γίνει αναπαλαίωση του υφιστάμενου πέτρινου παραδοσιακού κτιρίου του ΟΣΕ και ότι άλλο απαιτηθεί προκειμένου να στεγαστεί σε αυτό το ΚΤΕΛ Έβρου, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθούν στέγαστρα για τα λεωφορεία και αναψυκτήριο.

Για να υλοποιηθεί αυτό υπογράφηκε τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλη Λαμπάκη, του προέδρου της ΓΑΙΟΣΕ κ. Αθανάσιου Σχίζα και του προέδρου του ΚΤΕΛ Έβρου κ. Σταμάτη Ντούμπα.

http://www.alexpolisonline.com/2015/03/blog-post_33.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top