0

Το Κατάστημα Forthnet στην Κομοτηνή δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους να βρεθούν από κοντά με τους ποδοσφαιριστές της πόλης τους αλλά και του ΠΑΟΚ! H αποστολή των Θεσσαλονικέων, θα βρίσκεται στην Κομοτηνή, εν όψει του αγώνα Πανθρακικός - ΠΑΟΚ, το Σάββατο 21 Μαρτίου, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 11:30, όποιος επιθυμεί να γνωρίσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, μπορεί να επισκεφθεί το Κατάστημα Forthnet στην Κομοτηνή (Νικολάου Ζωίδη 35) και θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, να πάρει πλούσια δώρα και παράλληλα να δηλώσει συμμετοχή για να βρεθεί στη συνέχεια κοντά στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Επίσης, όσοι επισκεφθούν το Κατάστημα Forthnet στην Κομοτηνή, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και να κερδίσουν εισιτήρια για τον αγώνα. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν απαιτείται αγορά προϊόντος.

Μην χάνετε στιγμή! Επισκεφθείτε το Κατάστημα Forthnet στην Κομοτηνή και ίσως να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς που θα μοιραστούν μοναδικές στιγμές με τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού και του ΠΑΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top