0

Φέτος στη γιορτή της, στις 21 Μαρτίου ”Η Ποίηση συναντά τη Μελωδία” στην Παλιά Μουσικη (Τζαμί Χαλίλ Μπέη), με οικοδεσπότη τον Μορφωτικό Τομέα του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας. Προσκεκλημένοι, στις 7 η ώρα το βράδυ, είστε όλοι οι Καβαλιώτες, μέλη και φίλοι του Συνδέσμου.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την εισήγηση της Καβαλιώτισσας ποιήτριας Χρυσούλας Βακιρτζή να μας υποδέχεται στο χώρο, όπου η ποίηση γίνεται τραγούδι. Στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε 18 μελοποιημένα ποιήματα που θα σας προσφέρουν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Β. Καμπουρίδης στο τραγούδι, ο Π.Λαζαρίδης στο πιάνο και ο Δ.Καρακατσάνης στο μπουζούκι. Τους ποιητές, που μελοποιημένα ποιήματά τους θα ακούσετε θα σας συστήσουν τα μέλη της ομάδας της Λέσχης Ανάγνωσης του Μορφωτικού Τομέα του Συνδέσμου: Βιολιτζή Γ., Γαϊτανά Χ., Καρποζήλου Α., Καρποζήλου Β., Πασχαλίδου Π. και Στεφανής Α.

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί και να ξεχάσουμε, έστω για λίγο, τη δύσκολη καθημερινότητά μας!

http://rodopinews.gr/44144

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top