0

Καθήκοντα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ύστερα από τις τακτικές ετήσιες κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέλαβε ο Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Μενεξίδης.

Εθιμοτυπικές συναντήσεις με Πετρίδη και Παυλίδη

Εθιμοτυπικές συναντήσεις γνωριμίας με τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Γιώργο Πετρίδη, και τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Γιώργο Παυλίδη, πραγματοποίησε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜ-Θ.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση γνωριμίας, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Πετρίδης ενημέρωσε το νέο Αστυνομικό Διευθυντή για θέματα που μπορούν να αναπτυχθούν συνεργασίες μεταξύ των δύο φορέων που εκπροσωπούν καθώς επίσης και τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας σε ζητήματα που μπορούν να κάνουν ασφαλέστερη την καθημερινότητα των πολιτών στον Δήμο.

Σε αντίστοιχη επίσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας, ο κ. Παυλίδης ευχήθηκε στον κ. Μενεξίδη καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του καθώς και επιτυχία στην άσκηση του σημαντικού έργου της Ελληνικής Αστυνομίας.

http://fonirodopis.gr/press/?p=60128

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top