0

Αναγνωρίστηκαν οι τρεις «μπράβοι» με τα φουσκωμένα μπράτσα που είχαν στείλει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έναν 53χρονο, εκτελώντας εντολές ενός 43χρονου που εδώ και μήνες απαιτούσε χρήματα από την επαγγελματική συνεργασία που είχαν παλιότερα.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 39, 41 και 44 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης. Οι δράστες είχαν κάνει «επίσκεψη» στο γραφείο του θύματος φορώντας κουκούλες και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα! Λίγο νωρίτερα, είχε φύγει από το γραφείο ο 43χρονος που, σύμφωνα με το θύμα, τον ενοχλούσε ακόμη και εκβιάζοντάς τον από τον περασμένο Αύγουστο.

Στο σπίτι και το αυτοκίνητο του 41χρονου, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τους αστυνομικούς για απλή σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απειλή, αντίσταση, εξύβριση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, ένα μαχαίρι μήκους 22 εκατοστών, ένας μεταλλικός λοστός και ένα κινητό. Σε αυτό του 44χρονου βρέθηκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, τρία φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου και ένα τυφέκιο το οποίο κατείχε νόμιμα αλλά χωρίς να τηρεί τους όρους ασφαλούς φύλαξης.

http://fonirodopis.gr/press/?p=60093

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top