0

Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης στην πρόσφατη συνεδρίαση προκαλώντας την εντύπωση των περισσοτέρων!

Δείτε τι έγραψε στην συνέχεια στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Κώστας Αντωνιάδης:

Γνωρίζετε ότι η Περιφέρεια μας διαθέτει ιδιόκτητο γραφείο στις Βρυξέλλες, στο κέντρο των πολιτικών κια οικονομικών εξελίξεων;
Το αγοράσαμε πριν μερικά χρόνια με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και όλα αυτά τα χρόνια έμεινε αναξιοποίητο και ανεκμετάλλευτο.
Εμείς, ως νέα Διοίκηση, το ανακαλύψαμε πριν από μερικές μέρες και ο Περιφερειάρχης ο Γιώργος Παυλίδης δεσμεύτηκε ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου να προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες ώστε το γραφείο αυτό, είτε να το επανδρώσουμε με προσωπικό που να γνωρίζει τα Κοινοτικά προγράμματα και να τα αξιοποιούμαι προς όφελος μας, είτε να το μισθώσουμε σε κάποιον τρίτον για να μας φέρει έσοδα και γενικά να κάνουμε οτιδήποτε προκειμένου να αποτελέσει ένα κερδοφόρο περιουσιακό στοιχείο της Περιφέρειας μας.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top