0

Προσπάθεια ώστε οι ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση αρχών και πολιτών αλλά και στην προστασία της κοινωνίας καταβάλουν οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Στα πλαίσια αυτά καλούνται οι χρήστες των ιστοσελίδων αυτών όπως Facebook, Twitter και άλλες που δημοσιεύουν κάποιο ανάλογο θέμα που αφορά σε θέματα Πολιτικής Προστασίας να προσθέτουν το ανάλογο "hastag" σε κάθε μήνυμα ώστε αυτό να βρίσκει ευκολότερα τον αποδέκτη του.

Ετσι κάθε φωτογραφία από μία πλημμύρα, μία έκτακτη καιρική κατάσταση, ένα πρόβλημα σε κάποιο δρόμο κ.ο.κ. καλό είναι να συνοδεύεται από το #cppamth το οποίο θα συγκεντρώνει κάθε ανάλογο περιστατικό στην περιοχή μας.

Με τον τρόπο αυτό και οι υπηρεσίες θα ενημερώνονται πιο άμεσα από τυχόν σχόλια και φωτογραφίες πολιτών αλλά και οι ίδιοι οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ανατρέξουν σε αυτό το "hastag" ώστε να λαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες.

Θυμηθείτε το "hastag" σε κάθε δημοσίευμα σχετικό με την Πολιτική Προστασία στις ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων:

#cppamth


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top