0

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί ο δήμος Καβάλας προκειμένου να προμηθευτεί μέσα στην χρονιά -και μέχρι το καλοκαίρι- την πρώτη ειδική ράμπα για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία σε παραλίες. Οι σχετικές πιστώσεις για την πρώτη αυτή ράμπα θα τεθούν υπόψη της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου, στην συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Απριλίου στην 1:30 το μεσημέρι, ενώ η προμήθειά της θα είναι αντικείμενο μειοδοτικού διαγωνισμού.

Όπως ανέφερε στο Kavala Portal ο αντιδήμαρχος οικονομικών Δημοσθένης Τουλκίδης, η ράμπα αυτή θα τοποθετηθεί στην παραλία της Καλαμίτσας με στόχο να συνδεθεί και με το πάρκο ΑμεΑ που λειτουργεί εδώ και μερικούς μήνες στο ΔΑΚ Καλαμίτσας "Αλεξάνδρα Δήμογλου". Όσον αφορά, δε, το κόστος προμήθειας της ράμπας ο κ. Τουλκίδης διευκρίνισε ότι "αυτό προβλέπεται να κυμανθεί γύρω στις 40.000 €. Αρχικά σκεφτήκαμε να το εντάξουμε στο νέο ΕΣΠΑ, αλλά κάτι τέτοιο θα καθυστερούσε σημαντικά την προμήθεια της ράμπας. Συνεπώς αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με ίδια μέσα, για να προλάβουμε αυτό το καλοκαίρι. Αν, στο μέλλον, εγκριθεί μια αντίστοιχη δαπάνη από το ΕΣΠΑ μπορούμε να προμηθευτούμε μια ακόμα ράμπα, την οποία και θα τοποθετήσουμε στην παραλία του Καρά Ορμάν."

http://www.kavala-portal.gr/index.php/2014-07-01-07-49-21/item/2722-mexri-to-kalokairi-i-proti-rampa-gia-prosvasi-atomon-me-anapiria-se-paralia-tis-kavalas-tha-topothetithei-stin-kalamitsa

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top