0

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Τρίτης, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας η τελετή παράδοσης στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης των 21 νέων ασθενοφόρων που θα καλύψουν τις ανάγκες των Κέντρων Υγείας σε ολόκληρη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Της τελετής προηγήθηκε μια σύντομη συνέντευξη Τύπου, στην διάρκεια της οποποίας ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης ανακοίνωσε ότι σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την προμήθεια άλλων 24 ασθενοφόρων, σε 2 δόσεις (η πρώτη των 14 -με τον διαγωνισμό να είναι σε εξέλιξη- και η δεύτερη των 10 οχημάτων -τα οποία θα παραδοθούν στο μέλλον, διότι δεν έχουν δημοπρατηθεί-), μέσω κονδυλίων που θα προέλθουν από το ΕΣΠΑ.

Τα ασθενοφόρα θα αποχωρήσουν από το πάρκινγκ του νοσοκομείου μέσα στην εβδομάδα (μιας και ήδη βρέθηκε χώρος για την μεταστάθμευσή τους, μετά από πρωτοβουλία της εταιρείας security Πριονίδης) ενώ η τελική παράδοσή τους στα κέντρα υγείας αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του μηνός.

Επισημαίνεται ότι ο διαγωνισμός για την προμήθεια των 21 ασθενοφόρων χρηματοδοτήθηκε από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με 1.270.614 €.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

http://www.kavala-portal.gr/index.php/2014-07-01-07-48-55/item/2724-paradothikan-21-asthenofora-stin-4i-ype-anamenontai-alla-24

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top