0

Mετά από το περιστατικό στο λύκειο Κεπέζ της Αττάλειας, όπου η υποδιευθύντρια Φιλίζ Γ. συνέστησε ¨ομάδα παρενόχλησης¨ από αγόρια για να σταματήσουν οι μαθήτριες του σχολείου να φοράνε κοντές φούστες, εμφανίστηκε τώρα καθηγήτρια θρησκευτικών στην Τοκάτη που υποστήριξε πως επιτρέπεται ο βιασμός των μαθητριών που δεν έχουν καλυμμένο το κεφάλι τους.

Γονείς μαθητών από το γυμνάσιο Χαλίλ Ριφάτ Πασά στην Τοκάτη, κατήγγειλαν πως η καθηγήτρια Θρησκευτικών Λ.Γ. απευθυνόμενη σε μαθήτριες είπε πως ¨Μια και δεν καλύπτετε το κεφάλι σας , τότε επιτρέπεται να σας βιάσουν και να σας κάνουν κακό. Θα καλύπτετε το κεφάλι σας, εάν είστε ξεσκέπαστες φυσικά θα σας βιάσουν, αυτό σας πρέπει¨.

Ο διευθυντής του σχολείου Μαχμούτ Ντεμιρμπάγ δήλωσε πως ¨Συζητήσαμε το περιστατικό με τους γονείς, ενώ η καθηγήτρια ζήτησε συγγνώμη¨.

........

Η καθηγήτρια απευθυνόμενη στις μαθήτριες που μετείχαν στην διαμαρτυρία για την δολοφονηθείσα στην Ταρσό Οζγκετζάν Ασλάν (σχ. μεταφρ : κοπέλα που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από οδηγό μινιμπάς) τους είπε : ¨Πήγατε τρέχοντας στην διαμαρτυρία. Προσευχηθήκατε όμως για αυτήν που είναι στο χώμα ; Και εσείς θα πάθετε τα ίδια¨.

http://tourkikanea.gr/2015/03/tecavuz-14


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top