0

Το ταξίδι του τρίτου βαν του Ποταμιού στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα από τη Δράμα, στην οποία βρέθηκε στις 9:30 το πρωί. Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δοξάτι, ενώ στις 11:00 βρέθηκε στο Καλαμπάκι και στις 11:30 στην Ελευθερούπολη.

Το μεσημέρι της Δευτέρας στις 13:00 το βαν του κινήματος μας θα βρίσκεται στην Καβάλα, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις σε Χρυσούπολη – Κεραμωτή.

Αύριο Τρίτη 13 Ιανουαρίου, το βαν μας θα ξεκινήσει από την Ξάνθη και στη συνέχεια από τις 9:30 έως τις 11:30 θα επισκεφθεί τα πομακοχώρια, Εχίνο, Κένταυρο, Πάχνη, Γλαύκη, Σμίνθη και Μύκη. Μεταξύ 12:00 και 19:00 θα βρεθεί στα χωριά Κιμμέρια – Πολύσιτο – Ν.Κεσσάνη – Εράσμιο – Άβδηρα – Γεννισέα – Βαφέικα – Πόρτο Λάγος.

Την Τετάρτη 14 του μηνός θα βρεθεί στον νομό Ροδόπης. Θα ξεκινήσει από τις 9:30 από την Κομοτηνή και στις 11:30 θα αναχωρήσει για Σάπες. Εκεί θα υπάρξει συνάντηση των υποψηφίων και εθελοντών μας με τον δήμαρχο της περιοχής, ενώ θα πραγματοποιηθεί και περιήγηση σε μειονοτικά χωριά του νομού. Στις 17:00 θα αναχωρήσει για Ξυλαγανή, Προσκυνητές και Μαρώνεια. Στις 21:00 θα βρεθεί στο εκλογικό κέντρου του Ποταμιού στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top