0

Την αντίδραση της τοπικής κομματικής οργάνωσης του «Ποταμιού» Ξάνθης προκάλεσαν οι δηλώσεις του πολιτευτή Μπαράν Μπουρχάν στην «Θ» της περασμένης Παρασκευής αναφορικά με τους λόγους της απουσίας του από το ψηφοδέλτιο του συγκεκριμένου κόμματος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κος Μπουρχάν είχε δηλώσει στη «Θ» προ τριών ημερών πως: «Με έχουν αποκλείσει οπότε δεν είμαι πια με το “Ποτάμι” και δεν μπορώ να είμαι με αυτούς. Έφτασαν ακόμη και στο σημείο να με σβήσουν χωρίς να το ξέρω από την επιτροπή στην οποία συμμετείχα. Για μένα όλα αυτά αποτελούν μία ανήθικη συμπεριφορά την οποία αποδίδω τόσο τοπικά όσο και κεντρικά».

Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Εντελώς διαφορετικά όμως διατείνεται η τοπική κομματική οργάνωση πως είναι τα πράγματα και πιο συγκεκριμένα διευκρινίζεται ότι ο ίδιος ο πολιτευτής δεν θέλησε να συμμετάσχει στις διαδικασίες που προβλέπονταν ώστε να συμπεριληφθεί στο τοπικό ψηφοδέλτιο.

Στην επιστολή τους προς την «Θ», οι εκπρόσωποι του «Ποταμιού» Ξάνθης αναφέρουν τα εξής:

«Προς εφημερίδα Θράκη

Σχετικά με το δημοσίευμά σας με τίτλο "Στο περιθώριο του «πυρετού» για την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων- Ποιοι έμειναν εκτός «νυμφώνος»" της 10ης Ιανουαρίου, φιλοξενούνται απόψεις του κ. Μπουρχάν Μπαράν σχετικά με την σχέση του με Το Ποτάμι, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν λανθασμένη εικόνα στους αναγνώστες σας.

Το Ποτάμι από πολύ νωρίς ξεκαθάρισε την διαδικασία με την οποία θα γινόταν η επιλογή των υποψηφίων Βουλευτών του όταν ακόμη (01/10/2014) δεν υπήρχε η προοπτική των άμεσων εκλογών. Μέσω της πλατφόρμας στην ιστοσελίδα του κινήματος ( topotami.gr), με δικές μας τοπικές παρεμβάσεις στα ΜΜΕ αλλά και κατά την διάρκεια κάποιων εκδηλώσεων γνωστοποιούσαμε αυτή την διαδικασία. Σε κάποιες από αυτές τις εκδηλώσεις παρευρέθει και ο κ. Μπουρχάν Μπαράν με την ιδιότητα του μέλους στην Επιτροπή Διαλόγου και όχι αυτή του Εθελοντή.

Μετά την άκαρπη διαδικασία εκλογής του ΠτΔ, ανοίξαμε την διαδικασία της επιλογής και ζητήσαμε από όλους τους φίλους μας και εθελοντές να προτείνουν υποψηφίους ή να αυτοπροταθούν. Το ίδιο έγινε και μέσα από τις τοπικές οργανώσεις οι οποιες αναζήτησαν τους καλύτερους από τους συμπολίτες μας για αυτή την διαδικασία.

Σε καμιά από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν προέκυψε η επιθυμία του κ. Μπαράν Μπουρχάν να πολιτευθεί μαζί μας.

Ως εκ τούτου δεν πήρε μέρος και στην αξιολόγηση των υποψηφίων από το κλιμάκιο του κινήματος που είχε αυτήν την αρμοδιότητα. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλέχτηκαν οι υποψήφιοι που θα εκπροσωπήσουν Το Ποτάμι στον Νομό Ξάνθης

Όλες οι αναφορές, αιτιάσεις και συμπεράσματα που προβάλλονται στο δημοσίευμά σας αποτελούν προσωπικές εκτιμήσεις του κ Μπαράν Μπουρχάν και δεν έχουν σχέση με Το Ποτάμι

Στη διάθεσή σας

Το Ποτάμι Ξάνθης»

http://www.e-thrakinews.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=28641

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top